www.tribunaldecomptes.ad, és un domini d’Internet de titularitat del Tribunal de Comptes.

L’accés a la web del Tribunal de Comptes i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web del Tribunal de Comptes.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada pel Tribunal de Comptes. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

El Tribunal de Comptes no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Tribunal de Comptes.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Tribunal de Comptes
C/ Dr. Vilanova núm.15, planta -3
AD500 Andorra la Vella
PRINCIPAT D'ANDORRA
Informació general: tcomptes@tribunaldecomptes.ad
Administrador de Web: tcomptes@tribunaldecomptes.ad
Telèfon:+376806020 / Fax:+376806025